Controlling - Salabová, Eliška (2008)
Cílem diplomové práce je určit nejvhodnější program podpory, v jehož rámci může vybraná firma čerpat finanční prostředky ze strukturálních fondů Evropské unie na vybraný investiční projekt; zhodnotit investici pomocí standardních metod hodnocení investic a určit optimální zdroj financování investičního projektu. Jedná se o investici malého podniku do nové technologie.