Controlling - Salabová, Eliška; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Cílem diplomové práce je určit nejvhodnější program podpory, v jehož rámci může vybraná firma čerpat finanční prostředky ze strukturálních fondů Evropské unie na vybraný investiční projekt; zhodnotit investici pomocí standardních metod hodnocení investic a určit optimální zdroj financování investičního projektu. Jedná se o investici malého podniku do nové technologie.
Vedoucí práce: Hana Mikovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; malé a střední podniky; dotace; diplomové práce; small and medium-sized enterprises; subsidies; master's theses