Význam Dohody o severoamerické zóně volného obchodu pro zahraniční obchod Kanady - Kolářová, Lucie (2009)
Cilem prace je popsat vyznam NAFTA pro zahranicni obchod Kanady a jeji vliv na teritorialni a odvetvovou strukturu zahranicniho obchodu. Obchodni vztahy s USA a Mexikem v letech 2003-2007. Faktory oblivnujici zahranicni obchod Kanadyx (silny kanadsky dolar, financni krize v USA, vnitrofiremni obchod). Prinosy a naklady NAFTA pro zahranicni obchod Kanady.