Význam Dohody o severoamerické zóně volného obchodu pro zahraniční obchod Kanady - Kolářová, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Cilem prace je popsat vyznam NAFTA pro zahranicni obchod Kanady a jeji vliv na teritorialni a odvetvovou strukturu zahranicniho obchodu. Obchodni vztahy s USA a Mexikem v letech 2003-2007. Faktory oblivnujici zahranicni obchod Kanadyx (silny kanadsky dolar, financni krize v USA, vnitrofiremni obchod). Prinosy a naklady NAFTA pro zahranicni obchod Kanady.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; zahraniční obchod; Kanada; diplomové práce; foreign trade; Canada; master's theses