Analýza plnění rozpočtu v konkrétních podmínkách města Mníšek pod Brdy - Kožíšková, Lucie; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce je členěna do dvou hlavních částí - teoretické a analytické. Teoretická část je zaměřena na stručný vývoj obcí, jejich právní postavení, působnost, orgány. Dále se věnuje rozpočtové soustavě České republiky, zejména pak obecním rozpočtům (příjmům, výdajům a výsledkům hospodaření). Analytická část je zaměřena na hospodaření obce, změny v rozpočtových příjmech a výdajích ve městě Mníšek pod Brdy v letech 2003-2007. Poslední část je potom věnována auditu obce a probíhajícím projetkům.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; rozpočtová skladba; diplomové práce; budgeting; master's theses