Srovnání systémů podpory podnikání v České republice a Rakousku - Beneš, Ladislav (2008)
První kapitola práce se zabývá výchozím srovnáním podmínek podnikání v ČR a Rakousku. Druhá kapitola popisuje systémy podpory podnikání v obou zemích. Třetí kapitola je srovnává a v závěru následuje krátké hodnocení. Závěr rovněž obsahuje opatření, která by ČR mohla po vzoru Rakouska použít v oblasti podpory podnikání.