Srovnání systémů podpory podnikání v České republice a Rakousku - Beneš, Ladislav; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
První kapitola práce se zabývá výchozím srovnáním podmínek podnikání v ČR a Rakousku. Druhá kapitola popisuje systémy podpory podnikání v obou zemích. Třetí kapitola je srovnává a v závěru následuje krátké hodnocení. Závěr rovněž obsahuje opatření, která by ČR mohla po vzoru Rakouska použít v oblasti podpory podnikání.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; podnikání; podpora podnikání; Rakousko; strukturální fondy; diplomové práce; business; business promotion; Austria; structural funds; master's theses