Ekonomická analýza multifunkčního sportovního areálu - Sýkora, Robert; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Bohuslav, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá analýzou společnosti provozující multifunkční sportovní zařízení, jejíž hlavní činností je provozování lanových drah a lyžařských vleků, provozování tělovýchovných zařízení a zařízení pro rekondici a regeneraci. Práce by měla poskytnout komplexní pohled na fungování společnosti. Představit marketingový mix společnosti a pomocí finanční analýzy posoudit hospodaření společnosti.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; finanční analýza; diplomové práce; financial analysis; master's theses