Public Private Partnership na příkladu Švýcarska - Koláčková, Leona (2009)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou projektů Public Private Partnership (krátce PPP) se zaměřením na oblast Švýcarska. Jejím obsahem je obecná charakteristika těchto projektů s cílem posoudit jejich potenciální výhody a nevýhody s orientací vybraných témat na území Švýcarské konfederace. Dále se práce soustředí na ekonomické a finanční aspekty těchto projektů a porovnání dvou možných přístupů k realizaci záměrů (tj. varianty konvenční a varianty PPP) na příkladu projektu realizovaného v této zemi.