Public Private Partnership na příkladu Švýcarska - Koláčková, Leona; Valach, Josef, 1933-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Tato diplomová práce se zabývá problematikou projektů Public Private Partnership (krátce PPP) se zaměřením na oblast Švýcarska. Jejím obsahem je obecná charakteristika těchto projektů s cílem posoudit jejich potenciální výhody a nevýhody s orientací vybraných témat na území Švýcarské konfederace. Dále se práce soustředí na ekonomické a finanční aspekty těchto projektů a porovnání dvou možných přístupů k realizaci záměrů (tj. varianty konvenční a varianty PPP) na příkladu projektu realizovaného v této zemi.
Vedoucí práce: Josef Valach
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; Švýcarsko; diplomové práce; Switzerland; master's theses