Analýza trhu korporátních dluhopisů v USA - Horák, Ondřej (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou korporátního trhu z hlediska produktů a jejich významu. Další část je věnována charakteristice a stavu trhu se strukturovanými produkty. Analytická část je zaměřena na vývoj výnosových měr a kreditních spreadů korporátních dluhopisů v USA.