Analýza trhu korporátních dluhopisů v USA - Horák, Ondřej; Musílek, Petr, 1965-; Stádník, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce se zabývá analýzou korporátního trhu z hlediska produktů a jejich významu. Další část je věnována charakteristice a stavu trhu se strukturovanými produkty. Analytická část je zaměřena na vývoj výnosových měr a kreditních spreadů korporátních dluhopisů v USA.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses