Ocenění společnosti BAEST - Kuna, Ladislav (2008)
Diplomová práce se zabývá oceněním podniku Baest tržní hodnotou pro vlastníky společnosti. Součástí práce je strategická analýza postihující faktory vnějšího a vnitřního okolí pomocí analýzy PEST a SWOT. Pro zhodnocení finančního zdraví dále navazuje finanční analýza. Před samotným oceněním je provedena sestavení finanční plánu. Ocenění je provedeno volného cash flow pro firmu a tržní hodnota k datu ocenění 1. 12. činí 620848000 Kč.