Ocenění společnosti BAEST - Kuna, Ladislav; Kislingerová, Eva, 1950-; Kulovaný, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Diplomová práce se zabývá oceněním podniku Baest tržní hodnotou pro vlastníky společnosti. Součástí práce je strategická analýza postihující faktory vnějšího a vnitřního okolí pomocí analýzy PEST a SWOT. Pro zhodnocení finančního zdraví dále navazuje finanční analýza. Před samotným oceněním je provedena sestavení finanční plánu. Ocenění je provedeno volného cash flow pro firmu a tržní hodnota k datu ocenění 1. 12. činí 620848000 Kč.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses