Vliv maloobchodu na životní úroveň obyvatelstva - Fischerová, Barbora (2009)
Pohled na maloobchod v souvislosti s životní úrovní obyvatelstva. Nákupní podmínky a kvalitativní ukazatele maloobchodní sítě a jejich vliv na životní úroveň obyvatel. Vývoj životní úrovně obyvatel v 90. letech s důrazem na uvedené ukazatele a aspekty.