Vliv maloobchodu na životní úroveň obyvatelstva - Fischerová, Barbora; Cimler, Petr, 1956-; Hommerová, Dita; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Pohled na maloobchod v souvislosti s životní úrovní obyvatelstva. Nákupní podmínky a kvalitativní ukazatele maloobchodní sítě a jejich vliv na životní úroveň obyvatel. Vývoj životní úrovně obyvatel v 90. letech s důrazem na uvedené ukazatele a aspekty.
Vedoucí práce: Petr Cimler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses