Analýza vybrané skupiny zboží - biopotraviny - Bosíková, Jana; Kališová, Libuše, 1947-; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
analýza postojů české populace k biopotravinám, porovnání se zahraničím, cenový výzkum
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; racionální výživa; biopotraviny; diplomové práce; rational nutrition; biofood; master's theses