Konvergence ČR k HMU - Kymlička, Michal; Blahová, Naďa, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Práce hodnotí stav konvergence České republiky k Hospodářské a měnové unii. Stav konvergence ke konci roku 2008 je zkoumán ze třech hledisek. Těmito hledisky jsou reálná konvergence, nominální konvergence a plnění maastrichtských konvergenčních kritérií.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses