Finanční projekt nové firmy - Janů, Petr (2009)
Tato práce se zabývá založením nové firmy. Konkrétně nového restaurant-baru v Praze. V práci je zohledněn jak pohled marketingový (situační analýza, SWOT analýza, marketingový mix nového produktu,...), tak pohled čistě finanční (počáteční rozvaha, finanční plán na 5 let či finanční analýza z předpokládaných finančních údajů).