Finanční projekt nové firmy - Janů, Petr; Krauseová, Jaruše, 1944-; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato práce se zabývá založením nové firmy. Konkrétně nového restaurant-baru v Praze. V práci je zohledněn jak pohled marketingový (situační analýza, SWOT analýza, marketingový mix nového produktu,...), tak pohled čistě finanční (počáteční rozvaha, finanční plán na 5 let či finanční analýza z předpokládaných finančních údajů).
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses