Socialni a zdravotni pojištění nerezidentů v Evropské unii - Rumanová, Martina (2008)
Porovnání výše zdanění příjmů daňových nerezidentů ve vybraných státech EU a porovnání výše příspěvků daňových nerezidentů ve vybraných státech EU a jejich vliv na rozhodování o mezinárodní pracovní migraci.