Socialni a zdravotni pojištění nerezidentů v Evropské unii - Rumanová, Martina; Láchová, Lenka, 1959-; Maňásek, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Porovnání výše zdanění příjmů daňových nerezidentů ve vybraných státech EU a porovnání výše příspěvků daňových nerezidentů ve vybraných státech EU a jejich vliv na rozhodování o mezinárodní pracovní migraci.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; zdravotní pojištění; sociální zabezpečení; diplomové práce; health insurance; social security; master's theses