Vývojové tendence ve využití informačních a komunikačních technologií v účetnictví - Pourová, Martina; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Velechovská, Lenka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Obsahem práce je komplexní přehled vývoje ICT ve vedení účetnictví od jeho úplného počátku až po současnost. Práce je rozdělena do čtyř kapitol: obecné účetní formy a techniky a jejich vývoj, dopady informačních a komunikačních technologií na účetnictví, moderní přístupy k vedení účetnictví a možné cesty dalšího vývoje.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; účetnictví; outsourcing; diplomové práce; accounting; outsourcing; master's theses