Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek a způsoby jeho odpisování - Záruba, Ondřej (2009)
Cílem této práce je roztřídění dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku do skupin, stručný rozbor problematiky jeho oceňování a odpisování. V práci jsou na krátkých příkladech popsány a ukázány jednotlivé odpisové metody a nakonec zde nalezneme také příklad na odloženou daň.