Dlouhodobý hmotný a nehmotný majetek a způsoby jeho odpisování - Záruba, Ondřej; Martiník, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je roztřídění dlouhodobého hmotného a nehmotného majetku do skupin, stručný rozbor problematiky jeho oceňování a odpisování. V práci jsou na krátkých příkladech popsány a ukázány jednotlivé odpisové metody a nakonec zde nalezneme také příklad na odloženou daň.
Vedoucí práce: Karel Martiník
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; oceňování majetku; bakalářské práce; valuation; bachelor's theses