Analýza IPO v ČR - Šenkyřík, Ivo; Musílek, Petr, 1965-; Stádník, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Diplomová práce "Analýza IPO v ČR" je zaměřena na problematiku primární veřejné nabídky akcií (IPO) při aplikaci na český kapitálový trh. Práce se na začátku zabývá charakteristikou IPO a alternativních forem financování podniku. Detailně je v práci popsán proces IPO v případě emise na pražské burze a dále dlouhodobá charakteristika výkonnosti nových emisí. Závěr pak popisuje současný český kapitálový trh, Burzu cenných papírů Praha a investorské publikum.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses