Didaktické zpracování materiálových zásob (se zaměřením na problematiku 3. ročníku Obchodní akademie) - Mašterová, Martina; Rotport, Miloslav, 1944-; Asztalos, Ondřej, 1932-2020; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je vystihnout problematiku materiálových zásob a především didaktické zpracování ve výuce na obchodních akademiích. Zabývá se zachycením materiálových zásob v zákoně o účetnictví, vyhlášce, českých účetních standardech a oceňováním. Charakterizuji vzdělávací program pro obchodní akademie, jeho obsahovou strukturu, mezipředmětové vztahy a postavení účetnictví. Didaktické zpracování podává možný přístup k této problematice, její výchozí předpoklady, strukturu, výklad tématu a její prověření pomocí souhrnných příkladů.
Vedoucí práce: Miloslav Rotport
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses