Finanční analýza společnosti Pražská teplárenská, a.s. - Kuthanová, Daniela; Vávrová, Hana, 1970-; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem této práce je provedení finanční analýzy společnosti Pražská teplárenská a.s. v letech 2003 až 2007. Finanční zdraví společnosti je zde posuzováno pomocí Du Pontova rozkladu, ukazatelů likvidity, ukazatelů přidané hodnoty a dalších. Práce je rozdělena na dvě části; teoretická část popisuje prostředky finanční analýzy, aplikační část se věnuje vlastní analýze a srovnání výsledků s oborem.
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses