Analýza investičního prostředí Ruské federace a podmínky pro vstup zahraničních investorů - Artyukhova, Ekaterina; Klosová, Anna, 1942-; Kunz, Vilém; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2008)
Analýza investičního prostředí Ruské federace a podmínky pro vstup zahraničních investorů
Vedoucí práce: Anna Klosová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses