Organizační architektura podniku - Dančišínová, Mária (2009)
Práca vo svojej teoretickej časti popisuje organizačnú architektúru. Oblasť organizácie, ktorej zmeny stále viac naberajú na dynamike. Charakterizuje jej jednotlivé prvky a stručne popisuje vývojové tendencie. Cieľom práce je popísať zmeny organizačnej architektúry konkrétnej firmy. V praktickej časti popisujem históriu danej firmy - akciovú spoločnosť Stavby silnic a železnic a zároveň je charakterizovaná každá jej oblasť pred a po zmenách.