Organizační architektura podniku - Dančišínová, Mária; Dědina, Jiří, 1955-; Cejthamr, Václav, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práca vo svojej teoretickej časti popisuje organizačnú architektúru. Oblasť organizácie, ktorej zmeny stále viac naberajú na dynamike. Charakterizuje jej jednotlivé prvky a stručne popisuje vývojové tendencie. Cieľom práce je popísať zmeny organizačnej architektúry konkrétnej firmy. V praktickej časti popisujem históriu danej firmy - akciovú spoločnosť Stavby silnic a železnic a zároveň je charakterizovaná každá jej oblasť pred a po zmenách.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses