Supply chain management ve společnosti L'oreal ČR - Šenkýřová, Kateřina (2009)
Diplomová práce na téma Supply chain management ve společnosti L'Oréal ČR se zabývá popisem a analýzou logistického řecezce zmíněné společnosti. Jejím cílem je označit slabá místa řetězce a naznačit směr, kterým by se měl ubírat budoucí vývoj. Analyzuje využití logistických technologií, jako je EDI, VMI nebo ECR. Největší pozornost praktické části práce je věnována problematice forecastingu a nastavení procesů a parametrů, na základě kterých bude možné zlepšit plánování budoucích prodejů.