Supply chain management ve společnosti L'oreal ČR - Šenkýřová, Kateřina; Pernica, Petr, 1948-; Macíček, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Diplomová práce na téma Supply chain management ve společnosti L'Oréal ČR se zabývá popisem a analýzou logistického řecezce zmíněné společnosti. Jejím cílem je označit slabá místa řetězce a naznačit směr, kterým by se měl ubírat budoucí vývoj. Analyzuje využití logistických technologií, jako je EDI, VMI nebo ECR. Největší pozornost praktické části práce je věnována problematice forecastingu a nastavení procesů a parametrů, na základě kterých bude možné zlepšit plánování budoucích prodejů.
Vedoucí práce: Petr Pernica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses