Organizační architekrura nadnárodních společností - Křivanová, Jana (2009)
V práci se snažím definovat několik pojmů - globalizace, nadnárodní společnosti a organizační architektura. Dále by měla přiblížit a analyzovat dosavadní vývoj struktur nadnárodních společností, a ukázat jejich využití v praxi. Přiblížení možností dalšího vývoje organizačních struktur s ohledem na světovou krizi.