Organizační architekrura nadnárodních společností - Křivanová, Jana; Malý, Milan, 1936-; Peklo, Jaromír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V práci se snažím definovat několik pojmů - globalizace, nadnárodní společnosti a organizační architektura. Dále by měla přiblížit a analyzovat dosavadní vývoj struktur nadnárodních společností, a ukázat jejich využití v praxi. Přiblížení možností dalšího vývoje organizačních struktur s ohledem na světovou krizi.
Vedoucí práce: Milan Malý
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses