Ochrana spotřebitele - informační povinnost podnikatelů - Ishchenko, Kateryna (2009)
Zakládní pojmy související s oschranou spotřebitele. Pak prozkoumam historický vývoj a pravni předpisy České rebubliky upravujici Ochranu spotřebitele.