Ochrana spotřebitele - informační povinnost podnikatelů - Ishchenko, Kateryna; Švarc, Zbyněk, 1950-; Kotoučová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Zakládní pojmy související s oschranou spotřebitele. Pak prozkoumam historický vývoj a pravni předpisy České rebubliky upravujici Ochranu spotřebitele.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses