Finanční analýza společnosti Madeta, a.s. - Dufek, Ondřej; Schönfeld, Jaroslav; Smrčka, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem finační analýzy podniku MADETA, a.s. je komplexní zhodnocení finanční situace podniku v letech 2003-2008. K posouzení finančního zdraví podniku jsem použil procentní rozbor účetních výkazů, analýzu poměrových ukazatelů a pracovního kapitálu, Du Pontovu analýzu. Aplikoval jsem též bankrotní modely, vyhodnotil ukazatele tržní hodnoty EVA.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses