Analýza marketingového mixu spol. Moto Morava - Čekan, Viktor; Kališová, Libuše, 1947-; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým mixem společnosti Moto Morava, která je dealerem vozů Opel. V teoretické části popisuje a rozebírá jednotlivé nástroje marketingového mixu. Praktická část je zaměřena na analýzu výrobků, tedy jednotlivých modelů Opel, jejich prodejnosti a často požadované modifikace, dále na způsoby stanovení ceny, distribční mix a s ním spojené služby a na způsob komunikace, který Moto Morava využívá. V této části jsou také zmíněny nedostatky marketingového mixu. Praktická část je zakončena shrnutím a doporučením návrhů na změny.
Vedoucí práce: Libuše Kališová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses