Komparace přílivu PZI do České republiky a na Slovensko - Minařík, Petr; Taušer, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá teoretickými východisky přímých zahraničních investic. Dále jejich složením a přínosy pro hostitelskou ekonomiku. Dále také možné negativní důsledky spojené s PZI.
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses