Francouzské organizace v ČR jako pomoc francouzským podnikům při vstupu na český trh - Ekslerová, Vladěna (2006)
Práce popisuje a hodnotí služby, které poskytují francouzské organizace v České republice francouzským podnikům, které chtějí vstoupit na český trh (export, implantace, navázání kooperačních vztahů). Francouzsko-česká obchodní komora, Mission économique, soukromé společnosti. Kulturně sociální zázemí Francouzů žijících v ČR. Francouzsko-české hospodářské vztahy. Specifika jednání s francouzskými partnery.