Francouzské organizace v ČR jako pomoc francouzským podnikům při vstupu na český trh - Ekslerová, Vladěna; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce popisuje a hodnotí služby, které poskytují francouzské organizace v České republice francouzským podnikům, které chtějí vstoupit na český trh (export, implantace, navázání kooperačních vztahů). Francouzsko-česká obchodní komora, Mission économique, soukromé společnosti. Kulturně sociální zázemí Francouzů žijících v ČR. Francouzsko-české hospodářské vztahy. Specifika jednání s francouzskými partnery.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; Francie; bakalářské práce; France; bachelor's theses