Kulturní a obchodní zvláštnosti Švédska - Poláková, Martina; Gullová, Soňa, 1954-; Müllerová, Františka, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Tato práce je zaměřena na kulturní a obchodní zvláštnosti Švédska. První kapitola je zaměřena na charakteristiku země. Je určena ekonomickému a politickému systému, historii, geografii a obyvatelstvu. V druhé kapitole jsou již rozebrány zvyklosti dané kultury a dění ve společnosti. Třetí kapitola je věnována obchodnímu jednání. Je zde popsáno tradiční chování švédských obchodníků a jak by se měl chovat jejich obchodní partner. Jedna z podkapitol je věnována vztahu České republiky a Švédska.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses