Výhody vstupu České republiky do Evropské unie - Hašek, Miloslav (2006)
Bakalářská práce nese název Výhody vstupu České republiky do Evropské unie. Tato práce ovšem není, a vzhledem k šíři problému ani nemůže být, pouhým výčtem pozitivních dopadů vyplývajících z členství České republiky v Evropské unii, ale snaží se zohlednit i negativní dopady spojené se vstupem. Cílem této práce je vnést jistou objektivitu do problematiky hodnocení přínosů a negativních dopadů vstupu České republiky do Evropské unie a poukázat na to, že vše nemusí být pouze černé nebo bílé.