Výhody vstupu České republiky do Evropské unie - Hašek, Miloslav; Jirges, Tibor; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Bakalářská práce nese název Výhody vstupu České republiky do Evropské unie. Tato práce ovšem není, a vzhledem k šíři problému ani nemůže být, pouhým výčtem pozitivních dopadů vyplývajících z členství České republiky v Evropské unii, ale snaží se zohlednit i negativní dopady spojené se vstupem. Cílem této práce je vnést jistou objektivitu do problematiky hodnocení přínosů a negativních dopadů vstupu České republiky do Evropské unie a poukázat na to, že vše nemusí být pouze černé nebo bílé.
Vedoucí práce: Tibor Jirges
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses