Obchod ČR s EU15 - Kolářová, Lucie (2006)
Vývoj obchodu České republiky v letech 2001-2005 s jednotlivými zeměmi EU15 a s EU15 jako celkem (tzn. vývoj exportu, importu, bilance a obratu). Vývoj komoditní struktury s jednotlivými zeměmi a s EU15 jako celkem podle klasifikace SITC a významné změny v této struktuře. Cílem je zhodnotit význam obchodu se zeměmi EU15 pro Českou republiku.