Obchod ČR s EU15 - Kolářová, Lucie; Lukáš, Zdeněk, 1971-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj obchodu České republiky v letech 2001-2005 s jednotlivými zeměmi EU15 a s EU15 jako celkem (tzn. vývoj exportu, importu, bilance a obratu). Vývoj komoditní struktury s jednotlivými zeměmi a s EU15 jako celkem podle klasifikace SITC a významné změny v této struktuře. Cílem je zhodnotit význam obchodu se zeměmi EU15 pro Českou republiku.
Vedoucí práce: Zdeněk Lukáš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses