Mezinárodní měnové instituce Skupina světové banky - Šíp, Martin; Kubišta, Václav, 1947-; Kalínská, Emilie, 1943-2012; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Práce se zabývá jednotlivými institucemi Skupiny světové banky, a to jak z hlediska historického, tak i z hlediska jejich rozdílného zaměření a rozdíných programů. Práce dále obsahuje kritický pohled na historické působení Skupiny a její změny v průběhu devadesátých let.
Vedoucí práce: Václav Kubišta
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses