Mezikulturní rozdíly v multinacionální firmě - Matesová, Klára; Müllerová, Františka, 1948-; Gullová, Soňa, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Tato bakalářska práce se zaměřuje na situace a možné konflikty, které mohou vyvstat při spolupráci více kultur v rámci jedné společnosti a zároveň na řízení a zvládání konfliktů z manažerského pohledu. Jednotlivé kapitoly nabízí bližšší pohled na různé oblasti setkávání odlišných národních a podnikových kultur uvnitř firmy.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses