Problémy interkulturálnej komunikácie znázornené na praktickom príklade Česko-Nemeckej spoločnosti. - Šepáková, Andrea (2006)
Diplomová práca sa zaoberá špecifickou formou komunikácie prebiehajúcou medzi pracovníkmi z rôznych štátov, a tou je interkulturálna komunikácia. Zameriava sa na úskalia, možné príčiny problémov a praktické znázornenie na Česko-Nemeckej spoločnosti Škoda-Auto.